AT THE TWO WHITE RABBITS or KOD DVA BELA ZECA

среда, 11. новембар 2015.

~ ASTRO-COUCHING~ PRIČA O BOLU I PSIHOLOGIJI




UPOZNAJTE SVOJ BOL - KROZ ASTROLOGIJU I PSIHOLOGIJU

U ponedeljak, 22.09.2014. Pluton je stacionaran i iz retrogradnog hoda se vraća u "normalno" gledano zemaljskim očima. U utorak, 23.09. na Ekvinoks, kreće unapred. Imali smo nekoliko meseci zemljotresa, poplava, uragana, vulkana, tornada, klimatskih promena i koječega. Duboke zagnojene rane su otkrivene, zaostali šrapneli su dugo gnojili a potom isplivali na površinu, i ovo može biti veoma plodno vreme da se te rane očiste "obrade", da im se pomogne da zarastu i da se stave van funkcije. Dosta su bolele. Ili možda ne?

Ako ste skloni simboličkom izrazu koji Astrologija koristi, ili možda već imate "ličnu evidenciju" da ova prastara znanja "rade", ali na žalost samo tako što se u vrednost Astrologije uverite tek kada doživite najavljena proročanstva, imate priliku da iskusite specifični Astro-Couching, nastao kao rezultat višedecenijskog proučavanja psihologije, astrologije i transformativno lično iskustvo. Radite sa teškim aspektima pre nego što se manifestuju na najgori način, Karma se ne može izbeći ali se može ISPUNITI na veoma različite, teže ili lakše načine. Počnite na vreme i po malo da otplaćujete svoje račune, jer je tako manje bolno. I ne očekujte bezbolno - ko insistira na prijatnosti često drema uz anestetike... Trenirajte svoje slabosti i svoje loše aspekte.
Najveći govornik Stare Grčke, Demosten, je bio mucavac koji je trenirao govor i nadvladao svoju manu. Psiholog Adler je proučavao, i doživljavao mehanizam nadkompenzacije kod sebe lično, i kod osoba koje su imale određenu slabost, a onda upravo nadvladavajući slabosti postigle izuzetne rezultate u tim oblastima.
Tako i vi možete balansirati i nadvladati slabosti svoje natalne karte i preći put od tačke Podnosioca Usuda do Umetnika i Kokreatora.
Nije nužno, a možda ni potrebno da budete posebno uspešni spolja gledano, ali je potrebno da budete srećni i zadovoljni u svojoj koži takvi kakvi jeste - napravljeni po Božanskom Planu i Promisli.

Natalna karta je upravo jedna mapa Božanskog Plana vaše Svrhe, i skica jednog potencijalno vrhunskog umetničkog dela - VAS! To je moguće jedino uz VAŠU ODLUKU I VAŠU ASISTENCIJU, tačnije KREACIJU.

Spoj psihodinamskih znanja o terapijskom procesu, razvojnim fazama, i dubinama Psihe i modernih astroloških saznanja i iskustava u prevladavanju teških planeta i aspekata.


ASTRO-COUCHING
 ~AT THE TWO WHITE RABBITS & MADEMOISELLE UN-KNOWN ~

  • INDIVIDUALNE                                                                                                                           
  • GRUPNE KONSULTACIJE                                                                                                                                                                                                                                           Kao  što vam je verovatno iz iskustva poznato - za i najmanju psihološku promenu su vam potrebne : 
  • čvrsta odluka, 
  • koraci u tom pravcu, 
  • pomoć vodiča koji poznaje teren (najbolje iz ličnog iskustva) i 
  • kontinuiran rad/trening.                                                                                                                                                                                                                                               Četri tretmana u kontinuitetu (oko mesec dana) je minimum da osetite i proizvedete ikakvu promenu u sebi. Taj vremenski period nije dovoljan da se promena ustali, i da se integriše u sistem. Ljudi žele da odu na jedan razgovor sa psihologom i da reše sve svoje probleme. Ili još bolje da dobiju neki energetski tretman i da "završe posao"- na žalost ne ide tako. Posle svega ostaje naš um, naše misli i osećanja koja se ne mogu promeniti i isceliti dok se konačno i potpuno ne suočimo sa njima. Svi energetski tretmani, kristali, pa i tradicionalni lekovi i metode su nekada neophodne. Ali da bi se rešio Gordijev čvor, neophodan je Mač Uma.                                                                                  

OD KARME SE NE MOŽE UTEĆI!
PA, AKO SE VEĆ SPUŠTATE U PAKAO DOBRO JE DA IMATE ISKUSNE VODIČE.
Srdačno vaši,
Dante, Vergilije i Beatriča

~KOD DVA BELA ZECA~
I
MADEMOISELLE XY


Нема коментара:

Постави коментар