AT THE TWO WHITE RABBITS or KOD DVA BELA ZECA

субота, 22. август 2015.

~PROGRAM SAMOISCELJENJA~ LEKCIJA SA LASTOM

~SPREMNA SAM DA SE MENJAM ~

~SPREMNA SAM DA NAUČIM LEKCIJU MALE LASTE~

~*~

Данас наш програм исцељења почињемо са ЛАСТАМА и у двојезичном стилу!

(јер ми Срби смо много паметни, осим што смо полигамни, ми смо и полиглоте, а до даљњег ћемо истраживати и могућности поли-главатости, поли-ручности, и поли-других органа. Цењених и не-Цењених. :D)

Uživajte u videu snimljenom pre par dana u ranim jutarnjim časovima kada ove divne ptice izlaze u velikom broju i igraju se oko naše zgrade. Osim lepote, i divnog cvrkuta one nam nose poruke:

- mogućnosti za partnerstvo

-poruke nade, da se život može nastaviti i izgraditi

-izgradjivanja doma na osnovu instikata

-lojalnosti i partnerstvu
-komunikaciji
-takodje upozoravaju da se ne predate suviše "malim stvarima" ispuštajući iz fokusa zaista BITNO
-takodje cvrkutavo nas uče lekciji kada pričati, kada ćutati.
laste su vrlo privržene ptice i tokom života biraju i imaju jednog partnera



Swallow:





Swallow teaches the power of objectivity, community fellowship, and communications in a group environment. He can teach discernment and proper actions to avoid threats with tenacity, style and class. Swallow shows how to think quickly, react appropriately and use the power of thoughts to manifest ideals. This animal will aid in your in own nesting instincts to create something from nothing. Ingenuity, determination and innate skills will help capture what is necessary for you to succeed. Swallows are masters of the air and will show how to move with utmost grace with agility and style. Are you moving with the flow of thoughts and ideals? Are you working in cooperation with others? Swallow shows how love and communication paired with trust can do the most good. It is time to renew the environment around you and ride the favorable air currents and tailwinds to stay above anything that comes your way.


                                 
                             


LASTA

Ласта учи моћ објективности, заједнице заједништву и комуникација у групи окружењу. Она може да научи моћ расуђивања и одговарајуће акције а да  избегне претњу чврстоће, стила и класе. Ласта показује како да брзо мисле, реагују на одговарајући начин и користе моћ мисли да би се манифестовали идеали. Ова животиња ће помоћи у вашим сопственим инстинктима да изградите сопствено гнездо, да створе нешто из ничега. Генијалност, одређивање и урођени вештине ће помоћи сазнање и увиђање  оног  што је потребно да успете. Ласте су мајстори у ваздуху и показаће вам како да се креће са највећом милости, агилношћу и стилом. Да ли се крећете са протоком мисли и идеалима? Да ли радите у сарадњи са другима? Ласта показује како љубав и комуникација у пару са поверењем може учинити највише добра. Време је да се (обнови животна средина око вас ?) и возе повољне ваздушне струје - ветар у ледја, и да останете изнад свега што долази на ваш пут.





Pozdravi iz Začarane Šume
~KOD DVA BELA ZECA~
VERICE STOJIMIROVIĆ

Нема коментара:

Постави коментар