AT THE TWO WHITE RABBITS or KOD DVA BELA ZECA

уторак, 25. август 2015.

NO.9.PROGRAM SAMOISCELJENJA - IN FAIRY WOOD - KADA PRIRODA POSTRADADA

RANJENA ZAČARANA ŠUMA


~POVREMENE TRAUMATIČNE I TEŠKE PROMENE SE DEŠAVAJU I U PRIRODI. POŽARI, POPLAVE, OSAKAĆENE ŠUME POSLE IZUZETNO HLADNIH ZIMA..~


Ovakve pojave imaju svoj smisao, čiste "staro" i pripremaju teren za "novo". Priroda se ciklično obnavlja, a slično se dešava u ljudskom društvu, pa i na nivou nas - običnih ljudskih bića - pojedinaca.

Kada se to dogodi nije ni malo prijatno, a od prirode možemo učiti kako sebi pomoći kada nam se tako nešto dogodi.
Evo dva kratka priloga iz Začarane Šume, koja je posle intenzivnih požara koji su je zadesili pre nekoliko godina prošla kroz nešto novo.. Vema jaka zima je uništila šumu.

Problem na nivou ljudskog roda je nepoštovanje takvih katalitičkih dogadjaja na nivou pojedinca i kolektiva. Neshvatanje da je i individua predmet ovakvih povremenih dešavanja i da se njima ne samo da nije moguće opirati se, već da opiranje situaciju čini samo još težom. Predajte se toku. Ne opirite se i pitajte se šta je zrelo da pustite da ode i od čega se valja rastati. Od kojih delova sebe, sećanja, bolova, navika, ljudi, stvari, treba da se oslobodimo, da bismo se iscelili i krenuli dalje?







~SPREMNA SAM DA SE MENJAM ~
~SPREMNA SAM DA VIDIM BLAGOSLOV U NEOČEKIVANIM TEŠKOĆAMA I UDARCIMA~
~ZNAM DA ĆE PRIRODA IZNAĆI NAČIN DA NADRASTE TEŠKOĆE. ZNAM DA ĆE SE IZ TOGA RODITI NEŠTO NOVO I NEŠTO BOLJE~


                                                                           

Fairy Wood i lečenje energijama prirode i lepote. Dozvolite sebi da makar zračak predivne energije ovog začaranog mesta dotakne vaše srce i vaš bol. Dozvolite sebi da neuništiva lepota prirode i vašeg najdubljeg Bića, vaše "Više Ja" svojom svetlošću isceli makar mrvicu bola. To je samo POČETAK!!!

Нема коментара:

Постави коментар