AT THE TWO WHITE RABBITS or KOD DVA BELA ZECA

петак, 18. јул 2014.

DUHOVNA AVANTURA ČEKA...




...DUBOKA, NAJDUBLJA 

Letnji  program
~KOD DVA BELA ZECA~

Pred nama je očekivano i najavljeno, a iznendadno i ne-očekivano “dugo vrelo leto”. Ako ste tužni jer ćete ga provesti u Beogradu, ne brinite, možda  otkrijete blagoslov u toj nemiloj situaciji. Avantura kakvu nećete otkriti na dalekim destinacijama i okeanima. Najveća uzbuđenja nisu  u egzotičnim prašumama,  luksuznim hotelima i SPA centrima. Dok su divlje zveri  iz nacionalnih parkova širom sveta samo male, pitome mace u poređenju sa zverovima skrivenim u prašnjavim ćoškovima naših duša. Tako, dok su amerikanci uživali u pokretu za svesnost, NEW AGE-u, i  razvoju ljudskih potencijala, mi smo se ponosili srpskim univerzalnim rešenjima za svaku priliku – rakijom, psovkom, kafanom, a ponekad i kuburom... Međutim univerzalni lekovi  su izgubili dejstvo. Možda je potreban aktivan odmor i niskobudžetno, egzotično putovanje u Centar Grada i...  
...U DALEKE, DIVLJE I ZAPUŠTENE PREDELE NAŠIH DUŠA?!
Dva Bela Zeca su za vas priredila dvomesečni promotivni program, pa ako uspešno pređete preko vreline otopljenog asfalta, skoknite na Zeleni venac, pronađite duhovnu avanturu - Kod Tome i Dva Bela Zeca, pa se uključite u klimatizovani, promotivni  Raznobojni Tok...
-Subota Jun – U okviru serijala „Astrološka psihologija  i Put Duše“ radionica -  „Veliki Krst , retrogradni Merkur, Pluton i Saturn“. Transformacija je neminovna. Učinite je prihvatljivom, zanimljivom i UŽIVAJTE u njoj. Jer – to je život.
-Subota Jul. – U okviru serijala „Raznobojni Kristalni Tok“ – Uvodna radionica – "Kristali - amplifikatori mentalnog, emotivnog i duhovnog razvoja".
-Subota Jul - "Kristali- Povezivanje sa Duhovnim vođstvom i vašim Anđelima"

U nastupajućem periodu očekuju nas sledeće radionice, termini će biti naknadno postavljeni:

*Subota . – U okviru serijala „Izađite iz začaranog kruga“, uvodna radionica – "Individualni i Kolektivni  Začarani Krug".
*Subota  – serijal „Snovi – carski put u Nesvesno“ – Iskusite blagodet analize snova, približite se trezoru kako Narodne, tako i svoje lične Individualne Duše.                                    
*Subota  – "Kapije Transformacije – Kod Dva Bela Zeca i Dva Janusova Lica".
*Subota  - "Reiki, kristali& psihološki proces".



Нема коментара:

Постави коментар